Skal du være med til at skabe en lokal handelsplatform for din by?

Omtalt i over 50 medier

...
...
...
...
...
...

Skal du være med til at skabe
en lokal handelsplatform for din by?

I starten af Corona krisen udviklede vi en simpel lokal handelsplatform, som på meget kort tid har skabt værdi for flere hundrede lokale virksomheder og inden for få uger åbnede op i 14 danske byer.

I en tid hvor vi gerne vil støtte lokalt og hjælpe hinanden til at sikre at vores lokale erhvervsliv og handelsliv ikke dør, så skal platformen være med til at sikre at vi først og fremmest støtter de lokale virksomheder.

Konceptet er meget simpelt, det handler om at skabe værdi for alle byens virksomheder og sikre at byens borgere først og fremmest benytter sig af de lokale virksomheder og services.

Platformen drives lokalt i hver by, i samarbejde med lokal samarbejdspartner, som måske kunne være dig?

Platformen indeholder flere forskellige funktioner som alle skal servicere og gøre det nemt for borgerne at finde og handle med de lokale virksomheder.

Alle virksomheder i byen har mulighed for at oprette en gratis profil, som indeholder billede, video og beskrivelse af virksomheden. Herefter har virksomheden mulighed for at tilkøbe moduler, afhængig af hvilke services virksomheden udbyder.

Platformen samler alle aktuelle tilbud fra byens virksomheder, viser de lokale nyheder, giver dig overblik over events og kulturelle aktiviteter, mulighed for at booke bord hos byens restauranter eller booke tid hos byens frisør og massør. Indhente tilbud fra de lokale håndværkere eller søge blandt butikkernes mange gode tilbud og produkter.

Er vi ikke online i din by og kunne du være interesseret i at være vores lokale samarbejdspartner? Så har du her muligheden for at starte platformen i din by, alt det kræver er at du har et lokalt kendskab og kan være med til at kommunikere platformens muligheder ud til byens erhvervsliv.

Vi hjælper med drift af platformen, markedsføringen, udviklingen, kundeservice og meget mere. Investeringen og økonomien fordeles ud fra den aftalte fordelingsnøgle. Det kræver minimum 75 tilmeldte virksomheder i byen, for at driften af platformen bliver rentabel, herefter fordeles overskuddet mellem dig og os.

En samarbejdspartner kan være alt lige fra en kommune, handelsstadsforening, til den lokale bank eller blot en lokal investor eller ildsjæl som ønsker at være med til at gøre en forskel for byen.

Kontakt Jan Mejlkjær for mere information
Tlf. 40 81 01 03
Email jan@vielskervoresby.dk

Et intiativ af
Casper Husted & Jan Mejlkjær

" Da Corona krisen opstod, vidste vi at vi måtte gøre noget. På under 24 timer fik vi lanceret i vores lokale by, og så rullede bolden. "